Hurtige hold

Del med dit netværk

Hvem kender ikke behovet for hurtigt at lave nogle hold? Med Team Maker kan dette gøres på et splitsekund – dog uden at der tages nogle former for hensyn til køn, faglighed, tidligere hold, venner og så videre. I Team Maker kan man vælge mellem at danne hold med numre, bilnavne, grundstoffer, græske guder med videre og det er bare at kopiere navnene på dem der skal fordeles i grupperne og vælge antallet af grupper.

Navnene på deltagerne i gruppen kan heldigvis bare kopieres ind.

Undervisningsbrug: Team Maker kan bruges til at lave tilfældige grupper, men det er svært ikke hurtigt at tænke om ikke det var oplagt at man også kunne den slags i skolens læringsplatform. Så ideen er hermed givet videre til Carsten til en kommende version af SkoleIntra (måske endda med muligheder for at lave indstillinger for køn, faglighed, tidligere hold og så videre) og til Michael som sikkert vil fortælle at Fronter allerede kan 😉


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Michael

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *