Hurtige personkarakteristiker

Del med dit netværk

Nogle gange er det ganske befriende når man støder på en tjeneste der er ligetil og simpel og som ikke prøver at gøre sig til mere end den er. Sådan en tjeneste er Characters fra Birmingham Grid for Learning.

I Characters har man mulighed for at lave sin egen figur ved at vælge tøj, hat/hår, hovedform og hudfave. Desuden har man mulighed for at skrive en lille tekst om den figur man har skabt.

Vælg tøj, hår ansigtsudseende og hudfarve - og undgå at klikke på Notes for så mister du dit arbejde

Uddannelsesbrug: Tjenesten er simpel og ligetil og appellerer nok kun til de yngste elever, der kan bruge tjenesten til at få hjælp med at skabe personer og personkarakteristikker. Man kan hurtigt lave en sjov person og bruge notesblokken til at beskrive personen og således øve sig i både at skrive og i at beskrive.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *