Lav dine egne spil online

Del med dit netværk

Hjemmesiden Sharendipity er væsentligt sværere at stave til end den er at bruge. Her kan man hurtigt lave sine egne spil. Der er tale om en meget simpel spilmotor, så regn ikke med at lave det næste superspil, men der er gode muligheder for at lave små sjove spil.

Når man laver spil kan man lave dem helt fra bunden, hvilket kræver en del forståelse af objekter og hændelser, men det rigtig smarte er at systemet indeholder en række spilskabeloner hvor man tilpasser et spil så det bliver lige som man vil have det.

Et lille spil hvor man skal placere landenavnene rigtigt på et verdenskort er her under udvikling. Man kan selv vælge baggrund og dermed spilformål, placere svarsteder og de tekster der skal placeres.

Sharendipity tilbyder både en række skabeloner til klassiske småspil og skabeloner specielt designet til undervisningsbrug.

Bonusspil (det er jo fredag): Et lille spil jeg lavede til SkoleIntra Træf 2010. Her er ikke brugt en læringsskabelon. Opgaven er at fange de faldende programlogoer men passe på de to systemudviklere.

Undervisningsbrug: Selvom siden naturligvis kan benyttes til at lave små træningsspil til eleverne, er det rigtig sjove og lærerige selvfølgelig at lade eleverne lave deres egne spil ud fra skabelonerne.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *