Logiske udfordringer og spil

Del med dit netværk

Simon Tatham’s Portable Puzzle Collection er præcis hvad det lover – nemlig en samling af små puslerier og spil med lidt træning til den logiske side. De 32 små spil kan hentes ned eller de kan spilles direkte på hjemmesiden og fælles for dem alle er at reglerne er simple, men man hurtigt kan bruge meget tid på at blive rigtig god til at spille dem.

Et af de 32 puslerier er spillet Romerske Tårne, hvor man skal bygge tårne der dækker for hinanden så man kan se det rigtige antal tårne fra hver eneste sted omkring byggepladsen. Simpelt og frygteligt fængene (hvis man har den slags tendenser)

Uddannelsesbrug: Spillene er både gratis og dejligt reklamefri og måske lidt mere lødige end så mange andre spil, så det er lige for at benytte dem som små pauser i det øvrige skolearbejde – og man må sige at de små spil alle byder på logiske udfordringer.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *