Skab med skabeloner

Del med dit netværk

Man behøver ikke altid specialskrevne computerprogrammer for at kunne bruge it i undervisningen og en ofte overset mulighed er brugen af skabeloner. Skabeloner kan bruges til at lave skriv-videre-historier og talende bøger, men også til at fremstille små sjove spil til brug i klassen.

Jeffeson Countys skoler finder man en begrænset men spændende udvalg af skabeloner til at lave sine egne spil i Power Point. Udvalget er ikke stort, men til gengæld er mængden af originale lydklip i skabelonerne imponerende (og så snakker vi ikke om rettigheder). Så selvom det er lidt mere besværligt end Jeopardy Labs kan det give lidt mere stemning når der klappes og hujes.

Udvalget er noget større i den parade af powerpointspil som tilbydes af University of Wisconsin-Whitewater. Her er udvalget imponerende, men lydklippende noget færre.

På begge steder handler det bare om at downloade skabelonen og så ellers rette til med egne spørgsmål og svar på opgaverne som spiltypen kræver.

Hvem vil være millionær - i skabelonen skriver man bare spørgsmålet og fire svar.

Undervisningsbrug: Skabelonerne gør det let at lave sine egne Hvem vil være millionær eller Jeopardy spil og kan bruges af både lærere og elever. Dog har en del af skabelonerne den svaghed at det rigtige svar er placeret et bestemt sted i svarrækken.


Del med dit netværk

Kommentarer

 1. By Rasmus Friis

  Svar

  • By Malte

   Svar

 2. By Stine

  Svar

 3. By Majbritt

  Svar

 4. By Jesper

  Svar

 5. By Lisa

  Svar

 6. By Line

  Svar

 7. By Erik

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *