360 graders besøg

Del med dit netværk

Det kan godt være regeringen er i fuld gang med et 360 graders eftersyn af folkeskolen, men det skal ikke forhindre os i at tage på 360 graders besøg via nettet.

Arounder hedder en tjeneste der giver et indblik eller måske rettere udsyn til berømte steder i USA og Europa (og endda månen). Billederne er flotte og skarpe og man kan ved hjælp af ret simpel navigation dreje rundt om sig selv og således se det betragtede fra alle vinkler. Mange har måske mødt lignende billeder på ejendomsmæglersider, men her er muligheden for at besøge noget lidt mere spændende end en treværelses med havblik.

Undervisningsbrug: Tjenesten tilbyder en række gode virtuelle besøg til berømte steder og det bliver bare mere engagerende når man selv kan gå på opdagelse – og det er da oplagt at starte et forløb om Københavns tårne og spir med et virtuelt besøg i toppen af Vor Frelser Kirke – et sted jeg personligt ville være ærgelig over at besøg med 26 pubertere 7. klasses elever.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *