Billeder på verdensøkonomien

Del med dit netværk

På hjemmesiden Visual Economics sælger de lån, men de præsenterer også en lang række økonomiske analyser og data som simple billeder på kort. Her er kort over hvordan arbejdsløshedsprocenten fordeler sig i de forskellige lande, hvordan skatterne bliver brugt eller hvor meget af budgettet der bliver brugt på forskellige ting som militær, sundhed og uddannelse.

Hvor meget af budgettet går til militæret i de forskellige lande?

Undervisningsbrug: Siden kan bruges til at illustrere forskellige pointer på en mere overskueligt måde end en tabel – i hvert fald for dem der har det bedre med billeder end oversigter. Desværre er de fleste oversigter statiske billeder uden interaktivitet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *