Det Periodiske Tetris

Del med dit netværk

Hvad sker der når man kombinerer Tetris med den periodiske tabel? Så får man et pænt svært huskespil. Spillet er simpelt. Et udsnit af den periodiske tabel vises og det er nu op til spilleren at guide elementerne på plads efterhånden som de falder ned fra oven. I modsætning til i Tetris bliver fejlplacerede elementer ikke liggende og forstyrrer men forsvinder bort og så er det ellers om at klare opgaven med færrest fejl.

Undervisningsbrug: Spillet mangler meget i at være lærerigt – der er for eksempel ingen oplysninger om elementerne som måske kunne hjælpe en på vej – det er et rent memoryspil der handler om at kunne huske den præcise placering af elementerne (eller rettere deres bogstaver – der var et par stykker jeg lige måtte slå op). Jeg savner at der fortælles lidt om hvert element mens det falder, men derfor kan det stadig være en lille sjov aktivitet i fysikundervisningen at lade eleverne spille spillet – hvis man er heldig at have en projektor i fysiklokalet kan man jo tage en rask konkurrence.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Andreas Flint

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *