Faghæfte 48: It og medierkompetencer

Del med dit netværk

Den 26. marts udkom det længe ventede faghæfte 48 “It- og mediekompetencer”, hvor man for første gang i 17 år får et samlet overblik over de it- og mediekompetencer, som eleverne forventes at have tilegnet sig, når de forlader skolen. Sammen med den revision af de faglige mål, der skete sidste år, er faghæftet med til at stille krav til brugen af it og medier.

I forbindelse med udgivelsen har Danmarks it-vejlederforening lanceret hjemmesiden www.faghæfte48.dk, der stiller en række gode ressourcer til rådighed for lærere og skoleledere i arbejdet med at inddrage it i undervisningen.

Blandt de mange ressourcer på siden er en lynintro til faghæftet som egner sig til hurtig gennemlæsning i et frikvarter og ligesom de øvrige materialer på siden frit må hentes og distribueres til skolens personale.

Faghæfte 48 er kun kommet i et foreløbigt layout, men giver stadig vejledning i brug af it og medier i folkeskolen


Del med dit netværk

Kommentarer

 1. By Tommy Byskov Lund

  Svar

 2. By Malte

  Svar

 3. By Malte

  Svar

 4. By Tommy Byskov Lund

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *