Gratis underlægningsmusik

Del med dit netværk

Ofte står man i den grimme situation at man har brug for noget underlægningsmusik til en elevproduktion (eller måske en præsentation af skolen) og kun har valget mellem at vælge en maskinefremstillet muzak af værste skuffe eller bruge en mængde tid på at finde musik med tilhørende rettigheder der gør at de frit må bruges til projektet.

Her kommer hjemmesiden Jamendo til hjælp. Her kan man finde en lang række musiknumre som kunstnerne selv har gjort tilgængelige og rigtig meget af musikken er licenseret under en Creative Commons licens der giver ret til frit at anvende musikken så længe man huske at kreditere musikeren i det færdige værk. Man skal naturligvis være opmærksom på hvilken licens det enkelte nummer har.

Uddannelsesbrug: Siden er som nævnt oplagt at bruge hvis man står og mangler underlægningsmusik til et multimedieprojekt af den ene eller anden art, og så er det oplagt at tage licenser og Creatice Commons op med eleverne i forbindelse med brug af siden.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Tommy Byskov Lund

    Svar

  2. By Tommy Byskov Lund

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *