Matematik og multimedier

Del med dit netværk

Under et kort besøg i Middelfart går eftermiddags opfordrede Jørgen og matematiklærerne til at der snarligt kom lidt mere om matematik her på IT-Torvet. Jeg har derfor fundet en spændende matematikblog frem fra guldkisten med gode links.

På sin blog skriver filipineren Guillermo P. Bautista Jr. om gode ideer til matematik og multimedier. Mange af indlæggene og ideerne er på et ret højt niveau, men Guillermo er også god til at lave vejledninger til programmer som for eksempel hans introduktion til GeoGebra – og så har han også en spændende liste over gratis bøger, e-bøger og ikke mindst software til brug i undervisningen.

Guillermo P. Bautista Jr.

Uddannelsesbrug

Bloggen er et godt sted for matematiklærere og hvis man bruger en RSS-læser er det oplagt at følge Guillermos indlæg, ideer og vejledninger. Det er dog matematik på ret højt niveau, så det er primært interessant for udskolingslærere og lærere på gymnasielt niveau.


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *