Spil dig til viden om vikingernes nederlag i 1066

Del med dit netværk

Vikingetiden sluttede i 1066 efter Vilhelm Erobreren fra Normandiet havde vundet de afgørende slag ved Hastings og ved Stamford Bridge. Nu er det muligt at lære om vikingetidens slutning ved at spille de afgørende slag som vikinger, saxere eller normanner.

Selve spillet er både blodigt og højt, men består også af en sjov blanding af strategisk opstilling af tropper og små minispil der skal afgøre hvor godt man klarer strategien. For eksempel skal man skrive ord meget hurtigt for at fornærme og opildne fjenden, hvilket styrker egne troppers moral.

I mellem de enkelte slag er der mere rolige sekvenser der gennemgår hvad der skete under invasionerne og mellem kampene.

Selve spillet er en kombination af strategi og en masse små hurtige aktiviteter som at ramme tasterne rigtigt (som i Guitar Hero), skrive ord på tid og indstille vinkel og kraft på bueskud.

Undervisningsbrug: Kampscenerne er som nævnt ret blodige, men hvis man har om vikingetiden i de lidt større klasser er spillet et godt supplement til forståelse af de slag der historisk markerer vikingetidens slutning.


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *