Evaluering af digitale læremidler

Del med dit netværk

Læremiddel.dk har i det indeværende skoleår haft travlt med at evaluere brugen af de ti digitale læremidler der blev udviklet i forbindelse med ITiF-satsningen. Det er kommet en større rapport ud af som ikke just er mandagslæsning. Heldigvis kan man skabe sig et hurtigt overblik over rapportens resultater og anbefalinger i de to første kapitler.

Blandt mange anbefalinger er at skolebibliotekarer og it-vejledere skal have større kendskab til ITiF-produkterne. Heldigvis kan dette for medlemmer af Danmarks IT-vejlederforening allerede i dag ske, da en af medlemsfordelene er at en personlig adgang til digitale læringsmidler fra Alinea, Condidact, Dansk E-lærinscenter og Gyldendal.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *