Fra små grafikelementer til store plakater

Del med dit netværk

Wigflip hedder en lille simpel hjemmeside med en lang række værktøjer til at lave små grafikelementer med. Siden tilbyder blandt andet at man kan lave sine egne animerede gif’er med rulletekster, at man kan lave små grafiske noter og at man kan lave sin eget vejskilts-grafik. Udover de små grafiker kan man også lave plakater med et billede og en tekst. Alle de små værktøjer er alle relativt simple – både i hvad de kan og i hvordan de bruges. Man skal bare skrive de ønskede tekster og vælge grafikelementer og så laver hjemmesiden resten af arbejdet klar til download.

Undervisningsbrug: Tjenesten kan bruges til at lave små sjove grafikelementer hvad enten der er lærerens brug til elevernes arbejdsrum i SkoleIntra eller Fronter eller om det er eleverne der bruger tjenesten til at lave små grafikker til deres opgaver, præsentationer eller blog. Plakatgeneratoren kan bruges til at lave hurtige men relativt flotte plakater til klassen.


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *