Harveys hjemmeside

Del med dit netværk

Man skal ikke altid skue hunden på hårene eller for den slags indholdet på formen. Det sidste er Harveys Homepage et godt eksempel på*. Siden virker uoverskuelig og rodet, men indholder en lang række spændende notebook-filer til matematiklæreren og dennes elevers brug på smartboardet. Notebookfilerne er delt op i emner som sandsynlighed, geometri og måling.

Indtil i sidste uge var der vist ingen der havde fortalt Harvey om Creative Commons, men han svarede positivt på min mail, så materialet vil materialet snart være omfattet af en licens, der gør det klart hvad man må med hans notebook-filer udover selvfølgelig at bruge dem som de er og blive inspireret.

Man kan godt blive overvældet og ret forvirret på Harveys Hjemmeside - men find menuen øverst på siden og gå direkte til de matematiske emner - så finder man en lang række spændende notebooks lige til at smide på SmartBoardet (eller blive konverteret til andre IWB'er).

Uddannelsesbrug: Hjemmesiden er en god ressource for gennemtænkte notebook-filer. Om man så er enig i Harveys læringssyn, som jo udspringer af en amerikansk skoletænkning er en anden sag.

*) Og det på trods af at siden er lavet på en æblemaskine med iWeb


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *