Klar til scenen med Stage'D

Del med dit netværk

Stage’D hedder et spændende lille projekt der benytter spilmotoren Unity. Tjenesten giver mulighed for at man laver sin egen scene på en scene (stage) med animerede figurer i 3D. Man kan så vælge forskellige bagtæpper, rekvisitter og selvfølgelig typer af figurer og give dem talebobler. Tjenesten er foreløbig meget simpel – man kan for eksempel kun lave en scene ad gangen, hvilket gør det svært at fortælle en lang historie og så skal man have spilmotoren Unity installeret på computeren. Til gengæld er det meget let at gå til, kræver ingen brugeroprettelse og resultatet ser ganske pænt ud.

Stage’D kan heller ikke embeddes, men man kan heldigvis få et link til den færdige kreation, som her hvor vi er på besøg i den onde zombies værksted: http://stagedproject.com/comic?id=1273431601

Scenen i Stage'D har fået et passende baggrundstæppe - nu skal hovedfigurens ansigt og tøj lige vælges...

Undervisningsbrug: Den manglende mulighed for at let at lave lange historier er ærgelig, men man kan stadig bruge Stage’D som en god måde at starte en historiefortælling eller kan bruges til at lave sjove illustrationer til en historie man allerede har skrevet. Man kan også bruge Stage’D i arbejdet med analyse og forståelse af eksisterende historier – prøv for eksempel at lade eleverne skabe den vigtigste scene i det netop læste værk ved hjælp af Stage’D.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *