Lav din egen tidslinie

Del med dit netværk

Timerime hedder en tjeneste der gør det let at lave sine egne tidslinier. Tjenesten er simpel at bruge. Man opretter sin tidslinie og tilføjer de elementer man ønsker skal være med. Udover elementer kan man også tilføje perioder.

De enkelte elementer består udover af en overskrift og en kort beskrivelse en længere tekst (der kan være ledsaget af lyd og billeder). Det er således muligt at lave længere beskrivelser og forklaringer af de enkelte elementer. Systemet kan i øvrigt købes i en uddannelsesudgave der giver lidt flere muligheder – blandt andet styring af elevkonti.

Uddannelsesbrug: Arbejdet med at lave en flot tidslinie med gode uddybende artikler om de enkelte elementer er en oplagt aktivitet i historie. Læreren kan også samle materiale i en tidslinie som eleverne så skal udforske og kommentere. Mere alternativ brug af systemet er at skrive logbog eller projektdagbog.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Erik Rosenberg

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *