Menneskets udbredelse

Del med dit netværk

Ovenpå pinsen må vi hellere starte blødt ud med en lille hyggelig tjeneste. Den tilbyder en lille interaktiv gennemgang af menneskets udvandring fra Afrika og spredning i hele verden. Der er tale om et ret linært forløb med hver kapitel i historien indeholder muligheder for at læse nærmere om tidsperioden og visse perioder giver muligheder for ekstra informationer om for eksempel klimaforhold. Der er naturligvis også en tidslinie med, så man kan følge med hvor langt man er kommet og for alvor kan opleve hvordan der sker mere og mere på kortere og kortere tid.

Undervisningsbrug: Siden er en god måde at få et hurtigt overblik over menneskets udbredelse til planeten og kan både bruges som del af et lille selvstændigt forløb eller brug det i forbindelse med klimaundervisning til at vise hvordan klimaet har haft indflydelse på mennesket vandringer.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *