På jagt efter liv i universet

Del med dit netværk

Japan Science and Technology Corporation har en spændende hjemmeside med en lang række informationer om naturvidenskabelige områder. Desværre er siden på japansk, hvilket jo begrænser brugsmulighederne noget, men enkelte aktiviteter er oversat til engelsk. En af disse er Search for ET: Are Humans All Alone in the Universe? Dette er et lille interaktiv videnscenter der handler om intet mindre end livet i universet. Selve indholdet er billeder, tekster og enkelte små animationer, men tilgangen til materialet er meget undersøgende og man kan let komme til at fortabe sig lidt i indholdet.

Undervisningsbrug: Siden kan oplagt bruges som start på et emne om liv i universet og verdensrummet generelt. Man kan enten lade eleverne undersøge siden ud fra interesse eller man kan lave nogle undersøgelsesspørgsmål de skal svare på i forbindelse med sitet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *