Videndeling af undervisningsressourcer

Del med dit netværk

Mange af de værktøjer vi præsenterer herinde på torvet er ofte direkte knyttet til eleven. Men it kan også benyttes til elevens gode uden af den ved det. Som f.eks. historie eller samfundsfagslærer har man ofte mange tekster liggende elektronisk og det kan være svært at holde styr på ressourcerne.


Med Mendeley kommer der orden på sagerne, ikke nok med at du kan indeksere dine filer, men programmet går også ind i filerne og finder informationer om dem – Ydermere kan du med Mendeley notere i filerne, lave resumé ark osv.

NU kommer det bedste: ikke nok med at Mendeley holder styr på dine tekster, programmet kan også lægge dem op i skyen og lade dine kollegaer se hvilke filer du har liggende! Meget smart hvis man sidder i et team og mangler en ressource eller eventuelt bare vil se, hvilke nye tekster de andre i dit team har liggende på det gældende område!!

Hjemmeside Link: http://www.mendeley.com/


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Mikkel Ilve

    Svar

  2. By Thomas

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *