Videoredigering i SkoleIntra?

Del med dit netværk

En af nettets første online videoredigeringssystemer, JayCut, er ikke bare gratis at bruge. Faktisk er deres API gratis og tillader at man installerer videoredigeringen direkte på ens egen hjemmeside og dermed gøre den mere tilgængelig end gennem et link. Nu findes der heldigvis også muligheder på LærIT, ligesom Michael Bang sikkert vil påpege at man har kunne redigere video i Fronter i mange år – men hvad med at få muligheden ind i SkoleIntra?

Det er vist ingen hemmelighed at netop tilgængeligheden er afgørende for at få brugt den slags muligheder og når det er webbaseret betyder det ikke længere noget hvilket styresystem skolen bruger og om programmet lige er installeret – ligesom det er noget lettere hvis eleverne ind i mellem medbringer deres egen computer.

Det er derfor oplagt at få udvidet intranettet med tjenester – også gerne tredjeparts af slagsen. Endda er det så heldigt at JayCut har lagt en fin lille vejledning ud, så det slet ikke er så svært. Og ja – det koster penge hvis det er UNI-C der skal ud og købe systemet og implementere det kommercielt i SkoleIntra – men måske kunne man forestille sig en åbning af systemet så den enkelte skole selv kan skaffe sig adgang.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *