En illustreret gennemgang af Creative Commons

Del med dit netværk

Creative Commons kan være svært at forstå i forhold til Copyright for både lærere og elever. Det er derof heldigt at der findes en herlig lille video der forklarer det hele. Videoen er godt nok på engelsk, men i bedste Creative Commons stil kan man finde alle illustrationerne med den engelske tekst skrevet nedenunder på CreativeCommons.org og så er det jo ligefor at lave en dansk udgave (hvem kommer først – bliver det dig eller LærIT?).

Undervisningsbrug: Udover den valgte underlægningsmusik, som har rigeligt med ukulele for min smag, er det en fantastisk letforståelig gennemgang og man kan enten bruge videoen til selv at blive opfrisket og derefter gennemgå principperne med eleverne ved hjælp af illustrationerne – eller man kan bruge det som endnu en engelskøvelse.

Tak for tippet til Mr. Byrne fra Free Technology for Teachers


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *