Fra blog til bog

Del med dit netværk

BlogBooker hedder en sjov lille tjeneste der kan omskabe en blog til en bog og så ellers ikke andet. Afhængig af blogsystem henter man en eksportfil ud fra bloggen som uploades til tjenesten sammen med en række indstillingsvalg. Herefter er det bare at klikke på “Create your BlogBook” og så laves en pdf-bog med indlæg fra bloggen.

Undervisningsbrug: Man kan bruge tjenesten til at skabe hurtige papirudgaver af materiale fra blogs – for eksempel elevskabte blogs der skal gemmes som dokumentation eller fremlægges på en anderledes måde. Og så kan man naturligvis bruge tjenesten til at tage IT-Torvet med på sommerferie – langt fra internet og cloud computing.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *