God sommer…

Del med dit netværk

Så er det igen på tide med en velfortjent sommerferie til alle eleverne. Lærerne har jo lidt kortere ferie, for der skal både evalueres et gammelt og planlægges et nyt skoleår. Her på IT Torvet holder vi også ferie fra de daglige opdateringer, for vi vil ikke risikere at I går glip af alle guldkornene mens i ferierer langt fra jeres hjemlige WiFi eller give jeg uforvarende høje roamingafgifter fordi I bare må følge med på iPhonen fra Barbardos.

Vi vil dog ikke love at der slet ikke kommer nyt i løbet af ferien – ind i mellem falder man jo over en tjeneste eller en anden nyhed der bare må deles – som for eksempel nedestående video som jeg kom på sporet af via Ollie Bray. Selvom vi på IT-Torvet elsker gadgets og  online tjenester er det en god lille video at gå på sommerferie med. Lidt tanker om innovation og ikke mindst en reminder om at bruge det bedste værktøj til jobbet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *