Gruppedebat med MicroMobs

Del med dit netværk

Micro Mobs hedder en tjeneste der gør det let at oprette et netværk til mikrodebatter og beskeder. Debatfora findes der  i forvejen et hav af, men det som adskille Micro Mobs er hvor simpelt det hele er. Man kan oprette en ny Micro Mob på et par minutter. Desuden kan man vælge om man vil have at den skal være offentlig tilgængelig eller lukket, så kun dem man selv inviterer har adgang. Brugerinterfacet er simpelt og bruger man twitter eller facebook kan man endda logge på via disse tjenester så man ikke behøver oprette endnu et login.

Selve tjenesten er lige så simpel at bruge. Man kan skrive nye indlæg eller man kan respondere på andres indlæg. Tråden kan dog kun blive et svar dybt – så man kan altså ikke se om et svar er til det oprindelige indlæg eller om det er til et tidligere svar på indlægget.

Selve brugerfladen i Micro Mobs ligner Twitter

Undervisningsbrug: I skolesammenhæng kan man forestille sig at bruge tjenesten under projektforløb til at holde kontakt og lave aftaler eller som en metadiskussion af et oplæg i klassen. Da det er så let at starte en nye Micro Mob kan man også forestille sig at bruge tjenesten under foredrag og oplæg og på den måde inddrage deltagerne.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *