IT Torvet (og andre RSS-feeds) som PDF-avis

Del med dit netværk

Fordi IT Torvet er lavet som blog egner den sig ikke særlig godt til udskrifter, men så er det jo heldigt at man kan få leveret indholdet som pdf ved hjælp af tjenesten pdf-newspaper fra FiveFilters. Tjenesten laver et RSS-feed om til en PDF og stiller det op som en avis – lige til at skrive ud eller gemme på sin e-bogslæser.

Side 1 af IT Torvet som pdf-avis

Undervisningsbrug: Tjenesten har i sig selv ikke den store undervisningsrelevans, men kan bruges til at præsentere tekster fra nyhedssider og blogs på en mere overskuelig og udskriftsvenlig måde – så hvis man har nyheder man ønsker at bruge i for eksempel samfundsfag  kan man med tjenesten let lave dem om til et godt delingsformat.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *