Optag dine samtaler fra Skype

Del med dit netværk

Vodburner hedder en tjeneste der gør det muligt at optage og redigere dine samtaler fra Skype. Vodburner er en programudvidelse til Skype under Windows. Når programmet er installeret og man har tilladt det at køre sammen med Skype (en sikkerhedsindstilling i Skype) kan det sættes til automatisk at optage samtaler eller man kan slå det til når man har brug for det. Som en lille høflig service foreslår programmet at man afsender en chatbesked til den man taler med så vedkommende ved at samtalen optages.

Programmet kan optage både lyd og videosamtaler. Når samtalen er optaget kan man efterfølgende redigere den – sætte overgange på videosporet, indsætte billeder og ekstra lyd eller klippe noget ud – inden man til sidst kan gemme den færdigredigere samtale på computeren – eller uploade den direkte til YouTube.

Når samtalen er færdig kan man straks redigere optagelsen.

Undervisningsbrug: Optagelse af samtaler er oplagt hvis man bruger Skype til vejledning af elever eller til møder mellem undervisere, da man efterfølgende kan høre udvalgte dele af samtalen igen. Hvis man videokonferencer er redigeringsmulighederne en god måde at lave en resume af samtalen efterfølgende. Eleverne kan naturligvis også bruge tjenesten i forbindelse med projektopgaven og andre skoleopgaver hvor der skal laves interviews.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *