Youtube nu med indbygget videoredigeringsværktøj

Del med dit netværk

Der er mange som benytter Youtube til at lægge små sjove/seriøse videoer ud til verden. Dog er det ofte svært at få videoerne lige som man gerne vil have dem. Dette er nu blevet muligt med det nye Videoredigeringsværktøj i Youtube. Så er det bare i gang med at redigere i de sjove klip med katte eller hvad du nu benytter tjenesten til.

Foreløbig er YouTube Video Editor meget simpel. Man kan sammensætte sine eksisterende klip, trimme de enkelte klip og tilføje et soundtrack. Der er ingen overgange, indtaling af lydspor, tekster og andet man kender fra andre videoredigeringstjenester og programmer. Men det er let at bruge.

Undervisningsbrug:
Værktøjet kan benyttes til udelukkende at lave videoerne i Youtube og ikke alle mulige andre steder.
Med andre ord processen med at få videoer ind i undervisningen bliver enklere… var der nogle der sagde videoreproduktion af danske stile 🙂


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *