Darwin i undervisningen…

Del med dit netværk

Fra og med idag, har Aarhus Universitet åbnet en hjemmesiden omkring Darwin, hans betydning for verden samt hans teorier. Darwin har haft stor betydning for verden og måden mange ser den på, og med denne nye hjemmeside, kan du let føre den ind i undervisningen.

Hjemmesiden er enkelt bygget op ved hjælp af temaer (topemner), som hver især åbner op for en side indeholdende underemner til temaerne

Screenshot af Darwinarkivet.dk

Undervisningsbrug:
Selve materialet på hjemmesiden er møntet på Grundskolens udskoling (7.-9. klasse), samt gymnasiet og de videregående uddannelser. 
Tekst fra hjemmesiden: Darwinarkivet.dk er et nyttigt værktøj i forbindelse med tværfaglige projekter og er relevant for fag som biologi, historie, dansk, religion, filosofi og engelsk. Det kan også benyttes i forbindelse med almen studieforberedelse på gymnasiet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *