Lav en ordhitliste over din tekst

Del med dit netværk

Er der nogen ord du bruger mere end andre? Har du nogen gange gennemlæst en tekst og tænkt at det var sjovt som nogle ord blev brugt en hel del? Og så ellers savnet værktøjet der kunne hjælpe dig til at se om du havde ret?

Du behøver ikke længere ligge søvnløs eller endnu værre kaste dig over opgaven med at opliste og tælle ord, for det kan WordCounter klare for dig. Du klipper bare din tekst ind og vælger hvor mange ord toplisten skal indeholde, så klarer hjemmesiden resten i et ruf. I modsætning til lignende tjenester der laver ordskyer (eller tag-clouds hvis det skal være fint) bliver ordene kun ordnet efter hyppighed – men tilgengæld kan man så se hvor meget de optræder som et tal og ikke bare som en størrelse på ordet.

Siden indeholder også en sjov lille feature der kan genkende om en tekst er politisk – den virker selvfølgelig og desværre kun på engelsk og er i beta – men ideen er sjov. Tænk at man ved at analysere hvilke ord der bliver brugt hvor meget kan komme med et kvalificeret gæt på genren.

Undervisningsbrug: Det er ikke en tjeneste man ofte vil bruge, men det kan da være sjovt at lave top-lister på sine stile og se om der er bestemte ord der også går igen fra stil til stil.

Word Frequency
og 8
der 7
ord 6
er 6
en 6
det 5
du 5
kan 5
4
som 3

Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *