Dagens møde…

Del med dit netværk

Med tjenesten TodaysMeet kan alle være med selvom tingene foregår ved tavlen. Med tjenesten opretter man et rum hvor alle der besøger dette ved hjælp af den unikke URL kan deltage i en debat om det der foregår i klassen (eller til konferencen).

Tjenesten er meget simpel at bruge – det er både meget let at deltage i debatten og at lave et nyt debatrum – så skal den interaktive tavle ikke lige bruges til andet kan man altid benytte den til at involvere hele klassen.

Det er selvfølgelig især til foredrag og oplæg at tjenesten er rigtig relevant, da man på denne måde kan komme med kommentarer og spørgsmål uden at afbryde selve foredraget.

Undervisningsbrug

Tjenesten kan for eksempel bruges når eleverne fremlægger egne projekter og kommer med andre typer af oplæg.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *