Grafisk synonymordbog på engelsk

Del med dit netværk

Snappy Words hedder en grafisk synonymordbog der viser ord og deres placering i forhold til beslægtede ord, sætninger og definitioner. Det hele er på engelsk, men er så til gengæld ret overbevisende i både sit indhold og sit udtryk:

Man skriver et søgeord og vupti dukker dette op omgivet af sine slægtninge. Denne skov af ord er interaktivt og man kan hive og bevæge i ordene, men vigtigst dobbeltklikke på et ord for at få det til at udvide sig med nye grene i skoven.

I midten opslagsordet der forgrener sig ud. I bunden af skærmen ses en forklaring på de farvede forbindelser mellem de enkelte knudepunkter.

Undervisningsbrug

Tjenesten kan finde sin anvendelse i engelsk hvor den både kan hjælpe eleverne til at udvide deres ordforråd, finde definitioner, forklaringer og eksempler på brug og så selvfølgelig som synonymordbog.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *