Husk det hele med Evernote

Del med dit netværk

Evernote hedder en efterhånden meget populær tjeneste til at holde styr på noterne. Evernote er både en hjemmeside, et program der kan installeres (på windows og mac) og en applikation til mobilen (hvad enten det er en Android, iPhone eller flere andre understøttede systemer). Det smarte er så at Evernote sørger for at synkronisere noterne på tværs af platforme, så de livsvigtige noteringer altid er tilgængelige.

Selve applikationen er ret simpel lige meget hvilken version man bruger. Man kan benytte sig af tekst, billede og lyd og til en hver note kan man frit tilknytte en række mærker (tags) som gør det let at søge og finde noter i samlingen. Det er også muligt at have flere notesbøger.

Evernoter tillader også man deler noter, men vil man være flere om at skrive kræves en Premiumkonto til 5USD om måneden. Her får man også mulighed for at oprette 500MB noter om måneden mod standardversionens 40MB.

Til browsere der understøtter udvidelser som Chrome og FireFox kan man ovenikøbet få en sådan, så det altid er lige ved hånden hvis der skal laves en note om en hjemmeside man har fundet.

Undervisningsbrug

Evernote er et godt noteværktøj til personlig brug. De mange platforme der understøttes og muligheder for at bruge lyd og billeder som alternativ eller understøttelse af tekst gør det let at tage noter også når man er på farten og ikke sidder foran skærmen. Det kan således være et godt værktøj at kende når man skal i gang med projektopgaven.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *