Online diagrammer

Del med dit netværk

Grapholite hedder et online diagramtegneprogram. Der er tale om et program der benytter sig af en brugerflade der minder meget om den der blev introduceret i Microsoft Office 2007. Ved hjælp af menuer og værktøjskasse kan man trække forskellige elementer ind på papiret og lave diagrammer af typen flowcharts og organisationsoversigter.

Programmet indeholder en række skabeloner, men man kan også starte med et blankt papir. Alle elementer kan tilpasses i farver og størrelser og naturligvis forbindes til de øvrige elementer – det hele med musen og ganske intuitivt.

Programmet kan også hentes og installeres, men skal fortsat køres i et browservindue. Der er tale om en foreløbig udgave og mange features er ikke helt på plads – men det er imponerende hvad firmaet bag har fået ud af Silverlight.

En af de mere fjollede skabeloner - et flowchart der viser hvordan man får plads til en elefant i køleskabet...

Undervisningsbrug

Programmet kan primært bruges til at skabe overblik, så det vil kunne bruges til at beskrive processer som for eksempel udviklingen af handlingen i en historie eller analyse af kemiforsøg.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *