På joggingtur på nettet

Del med dit netværk

Jog the Web hedder en tjeneste der tilbyder at man kan lave små ture på nettet. Tjenesten er ret simpel, men ret genial. Man opretter en ny tur og herefter laver man de enkelte opslag. Et opslag kan være en tekst man selv skriver eller det kan være et link til en hjemmeside man gerne vil have sine besøgende på turen til at komme forbi.

Til hvert link eller tekst kan man så skrive en tekst der bliver præsenteret sammen med indholdet. Når man er færdig har en man en lille tur men de enkelte steder der skal besøges i en menu og den valgfrie tekst stående øverst på siden.

Med premium (betalingsmodel) har man mulighed for at lave andre layouts, men ellers er mulighederne de samme.

Med Jog the Web har man en let måde at lade elever komme på nettet uden at de farer vild.

Undervisningsbrug

Tjenesten er oplagt til når man vil have eleverne på nettet og gerne vil hjælpe dem til ikke at fare vild. Med den ekstra tekstboks øverst samt muligheden for at indsætte egne tekster i indholdsfeltet er det samtidig let at guide eleverne eller stille opgaver som skal løses på de enkelte sider. Det er også oplagt at lade eleverne selv arbejde med at lave WebJogs som en afleveringsform, hvor den ekstra tekstboks vil tvinge dem til at tænke over hvorfor de har medtaget en bestemt side.

Bonus WebJog

Tjenesten blev i år anvendt da vi optrådte på Uddannelsesforum med Torvet 5.0. Alle de viste tjenester og links kan derfor besøges via denne WebJog. Tjenester der ikke allerede er omtalt her på IT Torvet vil få deres egen omtale i de kommende uger:


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *