Sociale lydklip

Del med dit netværk

Audioboo hedder en tjeneste der i al enkelthed går ud på at optage og dele lyd. Programmet er primært skabt til mobiltelefoner, men det kan nu også lade sig gøre at uploade lydoptagelser fra computeren. Når man optager lyd kan man vedhæfte billeder og geolokation inden upload og således berige sine optagelser med lidt ekstra baggrund.

Audioboo fungerer også som podcastafsender, så når man har en konto har man helt automatisk også et RSS-feed til sin helt egen podcast.

Undervisningsbrug

Audioboo kan bruges af eleverne til at optage små her-og-nu optagelser – for eksempel hvor de forklarer et fysikforsøg eller beretter om en bondegård på Frilandsmuseet. Audioboo kan også bruges af læreren til at optage små instruktioner eller opgaver som eleverne så modtager som podcast.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *