Den personlige avis

Del med dit netværk

Paper.li hedder en sjov lille tjenester der laver en personliggjort avis ved at følge med på Twitter. Man kan enten følge en bruger, et søgeord eller en liste og paper.li traver så dagens tweets igennem og laver en fin lille læsevenlig avis hvor dagens tweets bliver bragt. Historierne foldes ud ved at der hentes indhold fra links, så den færdige avis kan indeholde både billeder og video.

Her er det IT Torvets egen avis med indhold fra dem der følger IT Torvet på Twitter. Du kan læse dagens udgave på http://paper.li/ittorvet

Undervisningsbrug

Paper.li er en sjov måde at følge med på Twitter. Man kan bruge tjenesten til at lave en daglig skoleavis hvis skolen sørger for at twitte (mon der snart kommer autotweet på nyheder i SkoleIntra?) eller man kan forestille sig at man sætter en avis op der følger med i et bestemt emne eller en aktuel historie og så sørger for at se hvad der er sket hver dag.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *