Internetkunstnerier

Del med dit netværk

Miltos Manetas hedder en græsk maler og internetkunstner. Blandt hans mange projekter er et interaktivt værk hvor man kan male som Jackson Pollock – eller i hvert fald få udfoldet sine ekspressionistiske sider. Tjenesten er ret simpel – når man starter bliver musen til en malepensel der løber maling ud af og så er det om at bevæge den rundt på lærredet hvis ikke man bare vil have en stor (meget stor) klat maling lige hvor man nu holder musen. Man kan skifte farver undervejs ved at klikke med musen og kan stoppe malingen for en stund ved at trykke F5 (hvilket også bringer Miltos Manetas signatur op på lærredet sammen med en henvisning til projektet.

Med Jackson Pollock er man underlagt handletvang - musen skal bevæges hele tiden...

Undervisningsbrug

Jeg tænker tjenesten kan være et godt sted at komme i gang med mere ekspressionistisk arbejde i billedkunst. Det at malingen hele tiden løber går at man skal bevæge musen så der ikke bare bliver en stor klat midt i det hele. Dette vil måske tvinge nogle af de mere forsigtige og tilbageholdende elever til at komme i gang. Siden kan naturligvis også bruges i forbindelse med et forløb om Jackson Pollock, Miltos Manetas – eller om Internetkunst.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *