OpenStreetMap i undervisningen

Del med dit netværk

Gæsteindlæg af Søren Johannessen.

Den tyske tv-station WDR sendte et kort indslag på tre minutter sidste år om OpenStreetMap. Indslaget viser en tysk folkeskoleklasse, der har taget OpenStreetMap ind i undervisningen. Eleverne samler geodata fra deres lokalområde med GPSere, computere eller papir, og mapper selv indholdet ind. På disse tre minutter indslaget varer, bliver der hurtigt og forståeligt forklaret hele konceptet og ideen bag OpenStreetMap. Bemærk det tyske ord “Kostenlos” går igen og igen.

Jeg er ikke bekendt med nogen danske folkeskoler eller gymnasier, der har gjort noget tilsvarende i undervisningen. Kender du nogen? så må du godt lige skrive en kommentar.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *