Videodokumentar: Det periodiske system

Del med dit netværk

I går skrev jeg lidt om hvad der sker når tegneseriefans bliver kemikere. I Nottingham er de åbenbart vilde med video på universitetet og har lavet en lille video til alle grundstofferne. Udover en kort præsentation af grundstoffet bliver det grundigt forklaret af en helt seriøs forsker ved navn Martyn Poliakoff der bare ligner en parodi på en forsker.

Det er bare klik og se filmen så der er ikke så meget i selve sitet – udover den imponerende mængde video.

Undervisningsbrug

Det er jo oplagt at benytte videoerne til at demonstrere grundstoffer der er for farlige at demonstrere på anden vis. Den sjove Professor Poliakoff er hele kigget værd så man kunne også lade julestemningen løbe af med sig og vise et udvalgt grundstof hver dag her i december.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *