Google Bodybrowser

Del med dit netværk

Med Googles bodybrowser er det nu blevet muligt at gå på opdagelse i anatomien samtidig med at man kan blive imponeret over hvad man efterhånden kan med HTML5 og WebGL. Nu kan man selvfølgelig allerede blive klog på anatomien med Visible Body (som vi har omtalt tidligere), men denne tjeneste er i mellemtiden blevet en betalingstjeneste og det sker nok ikke med Googles Bodybrowser.

Selve browseren er simpel at bruge – man kan zoome ind og ud og naturligvis også søge (hvis man er skarp til lægelatin og engelsk). Desuden kan man tænde og slukke de forskellige lag – eller endda gøre dem mere eller mindre transparente og således få et bedre billede af hvordan det hele ellers hænger sammen.

De enkelte lag kan tændes/slukkes trinløst så de går fra at være massive og bliver mere og mere transparente indtil de er helt usynlige.

Undervisningsbrug

Bodybrowseren er et oplagt værktøj som opslagsværk og illustrator i biologiundervisningen og måske endda også brugbar i anatomifaget på lægestudiet. Nu kan det gode gamle skelet for alvor blive sendt på pension…

Bodybrowser kræver WebGL. Hvis din browser ikke understøtter dette, vises du en række links til browsere der understøtter dette når du besøger siden.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *