Picture2Life

Del med dit netværk

Edit, Collage, Animate & Share

Bring your pictures-to-life using Picture2Life!

Sådan lyder det på forsiden af hjemmesiden http://www.picture2life.com/, og de lever op til deres løfte. Siden rummer en masse muligheder for billedbehandling, og den er tilknyttet tjenester som Picasa, Facebook og Flickr. Man kan ganske hurtigt tilknytte en masse billeder og arbejde videre med dem. Der er mulighed for at lave collager i mange forskellige former, og der kan laves helt almindelig billedbehandling. Der er også mulighed for at lave puslespil. Siden er alt for omfangsrig til at beskrive på begrænset plads, så det er bare med at prøve det på egen hånd, hvilket også er ret sjovt.

Det er nemt at dele produktioner via sociale tjenester eller links, og ens arbejde kan også downloades og gemmes på computeren.

Der burde være masser af muligheder for anvendelse i undervisningen. Almindelig billedbehandling, billedmanipulation, præsentationer, profilbilleder, collager til fx fremlæggelser etc.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *