Storybird

Del med dit netværk

Storybird er et spændende værktøj til at skabe historier. Her har et væld af forskellige kunstnere gjort deres tegninger tilgængelige, og tegningerne kan af brugerne sættes sammen til små historier med eller uden tekst. Det hele foregår i et meget brugervenligt interface, hvor man kan trække alle elementer rundt. Placeringen af billeder og tekst er derfor meget nemt og intuitivt at gå til.

Historierne kan enten laves som et samarbejde, hvor man giver historien videre, når man har tilføjet sine elementer, eller individuelt.

Den færdige historie vises i fuldskærm og giver en lækker læseoplevelse, fordi billederne er så flotte. Historien kan holdes privat eller offentliggøres.

Se introvideo her.

Til undervisningsbrug

Storybird er oplagt til at fremstille små, korte historier i dansk eller fremmedsprogsundervisningen. Der kan arbejdes med produktion af korte, billedrige tekster eller mere intensivt med fortællingens forskellige elementer, hvilket storyboardet nederst støtter på fin vis.

Som lærer kan man oprette sin klasse uden at skulle have elevernes individuelle email adresser, og man har fint overblik over elevernes produktioner.

Man vil således både kunne bruge storybird til elevfremstillinger, men også som lærerens mulighed for at fortælle historier for klassen (fx vist på den interaktive tavle).


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *