Rettemaskinen

Del med dit netværk

EasyGrader hedder en ny tjeneste som netop er blevet tilgængelig i USA. Tjenesten tilbyder, som navnet antyder, at rette og karaktergive opgaver. Tjenesten er ret snedig, da den tillader at eleverne bruger deres sædvanlige tekstbehandlingsprogram til at skrive opgaven og altså ikke kræver at den skrives ind i systemet i en række formularer. Til gengæld skal læreren så opsætte og afkrydse en række kriterier og deres vægt i opgavebedømmelsen. Når eleven (eller læreren) så uploader opgaven bliver den rettet på få minutter og elever får med det samme sin karakter.

Uddannelsesbrug: Desværre er tjenesten kun på engelsk og tilbyder ikke at man kan bruge det danske karaktersystem, så man skal fortælle sine elever at A svarer til 12, B til 10 og så videre. Til gengæld vil den spare alle engelsklærere for det kedelige rettearbejde og mon ikke der inden den 1. april næste år er nogen der kan se det smarte i at oversætte tjenesten til dansk.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *