Kommentering ja tak

Del med dit netværk

Google laver hele tiden små forbedringer af deres allerede udemærkede online kontorpakke Google Dokumenter. Senest har de indført muligheden for at dele til kommentering. Det betyder at man nu, når man ønsker at dele et dokument, kan begrænse adgangen for dem man deler med til at være en læseadgang, der samtidig giver mulighed for at kommentere.

Det er let at dele til kommentering – bare vil “Kan kommentere” i de rettigheder du giver til den du deler med.

Undervisningsbrug:

Hvis man allerede bruger Google Dokumenter er de nye delingsmuligheder en oplagt mulighed for at lade eleverne give respons på hinandens arbejde uden at de samtidig kan redigere. Man kan også overveje at bruge det til at lade eleverne kommentere på opgaveoplæg eller kildetekster som læreren deler alene til kommentering.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *