Twitterchat om skolen

Del med dit netværk

I går var der på Twitter danmarkspremiere på Skolechat. Med Skolechat er der lavet et initiativ som forsøger at skabe dialog og vidensdeling i et åbent rum hvor alle med tilknytning eller interesse for det danske uddannelsessystem kan deltage.

På åbningsaftenen var emnet it og medier, hvilket gør det ekstra relevant for læsere af IT Torvet. Da skolechat foregår på Twitter kan man nok også gætte på at det kommende onsdage vil have teknologiske og it-didaktiske emner på tapetet.

Skolechat foregår på Twitter hver onsdag fra 20.30 til 21.30, ved at man benytter twitter-tagget #skolechat og der er også oprettet en hjemmeside på www.skolechat.dk, hvor man kan foreslå og stemme om emner til de kommende onsdage samt læse opsamlinger på debatter og genfinde hele skolechats twitterstrøm.

Et udsnit af debatten på premiereaftenen…

Læs mere om Skolechat på www.skolechat.dk eller gå direkte til Twitter. Forhåbentligt ses vi online næste onsdag…


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *