Hvad var det nu, det var….?

Del med dit netværk

De fleste kender situationen: Man skal lige ind på en side eller et program, der er beskyttet af brugernavn og password, og man kan ikke huske, om det var det ene eller det andet password, man valgte der for flere måneder siden, da man oprettede sin profil. Var det moster Annes fødselsdag – og skulle navnet være med stort – eller netop ikke?

Det behøver ikke være så svært, og du behøver ikke bruge det samme brugernavn og password for at have en chance for at kunne bruge det. Det lille gratis program kan gøre det for dig: LastPass.

Du skal bare oprette en konto på LastPass’ side. Næste gang du skal ind på en side, der er beskyttet, så vil LastPass spørge, om det skal generere en unik kode til dig. Du kan også stadig selv oprette dit brugernavn og password, og så vil du blive spurgt, om LastPass skal huske det for dig.

Næste gang du kommer til siden, vil LastPass autoudfylde for dig, som her hvor jeg vil åbne min Evernote:

LastPass gemmer alle mine brugernavne og passwords og sætter dem ind, når det er nødvendigt. Jeg kan også gå direkte i LastPass og åbne mine sider direkte derfra-

Udover denne primære funktion, kan man lade LastPass autoudfylde med navn, adresse, mail eller hvad man nu vil have den til.

 


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *