Nyt design

Del med dit netværk

Det er over tre år siden og næsten 300 indlæg siden IT Torvet fik sin egen blog. I al den tid har vi kørt med samme layout, men i forbindelse med en opdatering af vores blogsystem WordPress (som i øvrigt er en rigtig god platform også til skolebrug) har vi skiftet skabelon og dermed layout.

Den nye skabelon giver os lidt bedre muligheder for at automatisere nogle af tingene bag ved kulisserne og skulle også gerne gøre det endnu lettere at navigere rundt på siderne og finde indlæg om netop det program eller den webtjeneste som kan gøre it-brugen i din undervisning lidt bedre.

Det gamle tema er sendt på pension. Med det nye udseende er en række bagvedliggende systemer også blevet opdateret, så brugeroplevelsen forhåbentlig bliver endnu bedre. Prøv for eksempel at klikke på dette billede…


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Kasper

    Svar

  2. Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *