Web 2.0-tjenester – et overblik

Del med dit netværk

Hver dag skyder der nye Web 2.o-tjenester op på den digitale græsmark. Det kan være noget af en opgave bare at forsøge at få et overblik over alle disse tjenester, men de flinke mennesker på Go2Web20 har rakt en hjælpende hånd ud til os via deres Web Application Index. Her får du listet en oversigt over alle de herlige tjenester, men det kunne hurtigt gå hen og blive en uoverskuelig affære, så de har naturligvis – ligesom vi gør på nærværende blog – tagget tjenesterne, så du bare skal klikke dig frem via tag-oversigten i kolonnen til højre på siden (selvom I naturligvis alle er klar over det, kan vi for en god ordens skyld, lige nævne, at “tags” er at betragte som nøgleord eller emneord).

Nå, men I skal jo videre til herlighederne, som kan findes lige her: http://beta.go2web20.net/


 

 


Del med dit netværk

Kommentarer

 1. By Mads Villesen

  Svar

 2. By Martin Ørum

  Svar

 3. By Per Gylling

  Svar

 4. By Sannehs

  Svar

 5. Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *