Når man ikke kan huske hele teksten…

Del med dit netværk

Når man arbejder med videoproduktion møder man ofte problemet med lange svære manuskripter som er svære at huske for eleverne når optagelsen er i gang. I professionel tv-produktion har man længe brugt såkaldte telepromptere, og efterhånden findes en lang række gode onlineudgaver af slagsen. En af dem hedder EasyPrompter og er som navnet antyder meget let at bruge. Udover at kunne den basale tast ind og læs op har den nogle enkle koder som kan indsættes i manus så man highlighter eller pauser undervejs.

Når selve prompteren kører kan man indstille hastighed og tekststørrelse, ligesom man naturligvis kan spole frem og tilbage i manus eller lige tage en pause undervejs.

Så er det ellers bare at stille en computer klar under kameraet og sige “action”…

EasyPrompter findes også i en Pro-udgave hvor man blandt andet kan gemme sine manuskripter, men basisudgaven er ganske gratis og opfylder alle de behov man har når man har gang i videoprojekter i klassen.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *